Безпека навіть в обмежених просторах — швидкісні спіральні ворота EFA-SST® серії EFAPROTECT від Efaflex

You are currently viewing Безпека навіть в обмежених просторах — швидкісні спіральні ворота EFA-SST® серії EFAPROTECT від Efaflex
Interior of factory with shutter door, night time.

Найбезпечніші швидкісні спіральні ворота у світі.

У невеликих приміщеннях та на об’єктах з обмеженим простором необхідне індивідуальне рішення щодо вибору воріт. Коли мова йде про економічність, безпеку та надійність конструкції, найкращим варіантом є швидкісні спіральні ворота EFA-SST® від німецького виробника Efaflex. Вже понад 40 років ця компанія спеціалізується на виготовленні швидкісних воріт, тож сьогодні Efaflex може запропонувати найефективніші інженерні рішення для будь-яких цілей.

Швидкість та іноваційна безпека без компромісів

Швидкісні спіральні ворота EFA-SST® Efficient розраховані приблизно на 150 000 циклів навантаження на рік та працюють зі швидкістю 0,5 м/с.

Із сертифікацією WK2, EFA-SST® Efficient пропонує ефективний захист від небажаного проникнення. Після кожної операції зачинення ворота автоматично захищені від злому без необхідності будь-яких додаткових мір блокування.

Економія простору та довготривала експлуатація

Швидкісні спіральні ворота працюють без компенсації ваги за допомогою ланцюгового приводу, що суттєво економить цінний простір.

теплоізоляційні ламелі воріт

Ламелі воріт спеціально розроблені для використання в обмеженому просторі, а завдяки компактним габаритам рами ці ворота стають справжнім дивом простору.

У стандартній комплектації полотно воріт EFA-SST® Efficient виготовляється з термо ламелей EFA-THERM® (40 мм), що допомагають зберегти тепло або холод всередині приміщення та заощадити на енергоносіях.

Ланцюговий привід пружний та потребує незначного обслуговування, але разом з тим — надзвичайно міцний та надійний. Запатентована спіральна конструкція Efaflex захищає полотно від зносу та забезпечує високу швидкість відкривання та зачинення воріт.

Універсальні швидкісні ворота для будь-яких об’єктів

швидкісні спіральні ворота

Ворота EFA-SST® Efficient — справді універсальні, завдяки своїй компактній конструкції, високій швидкості та потужності, розрахованій на 150 000 навантажувальних циклів на рік. Теплоізоляційні властивості полотна та надійна система безпеки дозволяють використовувати ворота Efaflex як всередині приміщень, так і ззовні.

За вашим бажанням полотно воріт може бути виготовлене з використанням прозорих акрилових ламелей EFA-CLEAR® для кращого огляду в якості додаткового заходу безпеки при інтенсивному двосторонньому трафіку на об’єкті.

Конструкція може бути виготовлена у розмірах від 600 до 4000 мм завширшки та від 1100 до 5130 мм заввишки, що дає широкі можливості використання воріт EFA-SST® для виробничих та логістичних потреб.

Провідний менеджер напрямку Промислові ворота ParkanUa:

Олександр Азза
067 6306262
azza@parkan.ua